Opinie

9,4
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,7
Komfort
9,3
Lokalizacja obiektu
9,4
Udogodnienia
9,1
Personel
9,8
Stosunek jakości do ceny
9,3

Opinie

    Krzysztof
    pl

    Ocena

    9,6
    22 maja 2018

    Pobyt bardzo udany do czego przyczyniło się również właściwie wybrane miejsce noclegowe.

    -
    Bardzo mili i uczynni właściciele. Czyste łazienki mimo, że wspólne czego obawiałem się na początku.
    Olga
    pl

    Ocena

    10
    16 maja 2018
    Już na samym początku zaskoczył nas rozmiar pokoju i jego schludność. Cały obiekt bardzo dobrze wyposażony, z cudownym balkonikiem, dużą ilością przeróżnych lokali w otoczeniu no i przede wszystkim z przemiłymi właścicielami :) Jeśli kiedyś wrócimy do Bergamo to z pewnością ponownie zarezerwujemy pokój w tym właśnie miejscu
    pl

    Ocena

    9,6
    29 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ewelina
    de

    Ocena

    9,6
    26 kwietnia 2018
    Bardzo mili właściciele. Pyszne śniadanie w formie bufetu, pokój przestronny, łóżko wygodne. Obiekt bardzo czysty i zadbany. Blisko do centrum i przystanków. Polecam serdecznie.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    10
    25 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna Matusiak
    gb

    Ocena

    10
    25 kwietnia 2018
    Bardzo fajna lokalizacja,czysty, przestronny pokoj,bardzo czysta lazienka. Pomocni,sympatyczni wlasciciele .Ogolnie hotel warty odwiedzenia☺
    Paulina
    pl

    Ocena

    8,8
    17 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    barbara
    pl

    Ocena

    8,3
    13 kwietnia 2018
    przy wczesnym wymeldowaniu się tj. godz. 7-7,10 niestety nie otrzymaliśmy śniadania
    Obiekt posiada bardzo dobrą ofertę gastronomiczną w nieopodal położonej pizzerii
    Kamil Banaszkiewicz
    pl

    Ocena

    9,6
    5 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Izabela
    pl

    Ocena

    8,3
    5 kwietnia 2018
    Śniadanie takie sobie, za tę cenę polecam raczej pobliskie piekarnie. Chociaż bardzo miłym gestem były własnoręcznie upieczone babeczki
    Właścicielka turbo miła i pomocna, lokalizacja ekstra, do samego lokalu nie można się przyczepić
    kolac
    sk

    Ocena

    10
    17 maja 2018

    Reccommended place, nice and close to the city centre

    A bit noisy, as the main window was above a busy street, but still ok to fall asleep at night.
    Very comfortable bed and nice room with an amazing view of the Cita Alta, we were very pleased.
    pl

    Ocena

    8,3
    14 maja 2018
    Little bit noisy at night (possibly from the flat above)
    Very big and comfortable bed, water in our room every day. Delicious breakfasts. Friendly owners.
    Aistė
    lt

    Ocena

    9,2
    10 maja 2018
    It is clean and comfortable place near the city centre. All main places you can reach on foot. The staff was really friendly. It was absolutely worth it to stay here!
    Alison
    gb

    Ocena

    10
    8 maja 2018
    Friendly, welcoming family. Excellent home made cake
    Ralf
    de

    Ocena

    10
    8 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    nino
    ge

    Ocena

    9,6
    29 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sorin
    ro

    Ocena

    10
    19 kwietnia 2018
    Location
    Enikő
    hu

    Ocena

    9,6
    17 kwietnia 2018
    The host was very kind. The accommodation have a good location, near to the train station and old town. It was clean.
    bske
    nl

    Ocena

    8,8
    11 kwietnia 2018
    Marcella is very friendly, the accommodation was clean and 10-15 min walk from the train station. Also her food recommendations were excellent.
    Bea_Brr
    pl

    Ocena

    8,3
    4 kwietnia 2018
    The place is not very visible from the street. Lift is very small.
    Very clean place, walking distance to all attractions. Free tea and caffe.
Ładowanie opinii